Friss

Nordic Naturals, Baby's DHA, D3 vitaminnal

A Nordic Naturals, Baby's DHA, with Vitamin D3 az egyik kedvenc termékem a Nordic Naturals termékekből. Ha több információra vagy kíváncsi, rengeteg értékelést és kommentet is találhatsz a Nordic Naturals, Baby's DHA, with Vitamin D3 termékkel kapcsolatban a YUR555 kedvezménykóddal! Szerintem az ára is nagyon jó, most $13.56, kb. 3525.6 Ft.

Ha először jársz itt, látogass el a Szeretnél magadnak kedvező áron étrend-kiegészítőt vásárolni? oldalunkra is! A YUR555 kupon kóddal 5-10%, vagy még több kedvezményt (*) kaphatsz! Nézd meg a heti és egyéb szuper akciókat és a Hamarosan lejáró termékek oldalát is! Csatlakozz hozzánk Facebook-on, hogy idejében értesülhess a napi, heti, hétvégi és időszakos, egyedülállóan kedvezményes (10-90%) akciókról! * Aktuális akció, termékcsoport és rendelési értéktől függően

Néhány megjegyzés a Nordic Naturals, Baby's DHA, with Vitamin D3 termékről:

A DHA az agyszövet elsődleges építőeleme; hivatalos baba omega-3 - amerikai terhességi egyesület; idegrendszer; agy; szemek; a DHA megfelelő bevitele elengedhetetlen a megfelelő agy és vizuális fejlődéshez; 1050 mg omega-3 d3-vitamin; az omega-3 DHA 100% -ban vadon élő sarkvidéki tőkehal támogatja a csecsemő agy és a vizuális fejlődést; kiváló triglicerid formában; nem gmo igazolt; soha nem használnak haltest-olajokat vagy szintetikus adalékanyagokat; tisztaság, frissesség - harmadik fél tesztelve; étrend-kiegészítő; molekulárisan desztillált; garantált tisztaság; aranystandard; egészséges idegrendszeri fejlődés; vizuális fejlődés; baba DHA; az # 1-es eladási baba omega-3 az u.s-ben; agyi fejlődés; kivételesen friss és tiszta; minden egyes nordic naturals halolaj minden egyes tételét egy harmadik fél által minősített laboratórium teszteli környezeti toxinok, beleértve a nehézfémeket is; a baba DHA könnyen hozzáadható a tápszerhez vagy az étkezéshez; minden halolaj a triglicerid formában van, és meghaladja a legszigorúbb nemzetközi szabványokat a tisztaságra és frissességre vonatkozóan; tisztított jeges tőkehal májolaj; rozmaring kivonat (természetes tartósítószer); nincs glutén, tejszármazékok vagy mesterséges színek vagy ízek; a-vitamin; d3-vitamin; d-alfa tokoferol, kolekalciferol olívaolajban; Omega 3; EPA (eikozapentaénsav); DHA (dokozahexaénsav)

Egyéb Gyermek DHA & Omega termékek a YUR555 kedvezménykóddal: :

Nordic Naturals, DHA Junior, Strawberry, 250 mg, 180 Soft Gels

Nordic Naturals, Complete Omega Junior, Lemon, 500 mg, 180 Soft Gels

Nordic Naturals, Children's DHA, Strawberry, 4 fl oz (119 ml)

Nordic Naturals, Children's DHA, Strawberry, 16 fl oz (473 ml)

Nordic Naturals, Daily Omega Kids, Natural Fruit Flavor, 500 mg, 30 Soft Gels

Nordic Naturals, Children's DHA Xtra, Berry Punch, 2 fl oz (60 ml)

ChildLife, Cod Liver Oil, Natural Strawberry Flavor, 8 fl oz (237 ml)

Hero Nutritional Products, Yummi Bears, Omega-3 + DHA, Natural Fruit Flavors, 90 Gummy Bears

Nature's Plus, Source of Life, Animal Parade, Omega 3/6/9 Junior, Natural Lemon Flavor, 90 
Softgels

Hero Nutritional Products, Yummi Bears Organics, Omega 3, 90 Yummi Bears

Nordic Naturals, DHA Infant, with Vitamin D3, 2 fl oz (60 ml)

GreenPeach, Kids Omega 3, 4 fl.oz (118.3 ml)

Coromega, Kids, Omega-3, Tropical Orange + Vitamin D, 30 Single Serving Packets (2.5 g)

Nordic Naturals, Nordic Omega-3 Gummy Worms, Strawberry Gummy, 30 Count

Yum-V's, ChocOmega, Milk Chocolate Orange Flavor, 30 Chewables

Carlson Labs, Kid's, Norwegian, The Very Finest Fish Oil, Natural Lemon Flavor, 6.7 fl oz (200 ml)

Nincsenek megjegyzések