Friss

Hogyan rendelj, vásárolj kedvezményesen az iHerb oldalról?


Oldalaink bármelyik linkjéről az iHerb oldalra jutsz, ahol nagyon kedvező áron tudod beszerezni a több száz nemzetközi gyártó által kínált táplálék-kiegészítőket, kozmetikumokat, "szuper" élelmeket, aromaterápiás készítményeket, stb. (Olvasd el bevezető cikkünket: Szeretnél magadnak kedvező áron étrend-kiegészítőt vásárolni?)

Regisztráció

Első lépésként érdemes regisztrálni! Kattints a jobb felső sarokban a My Account-ra!


A megjelenő oldalon add meg email-edet, és egy jelszót! Válassz, hogy csak a rendeléseidről kérsz email-t (No), vagy minden akcióról, új termékről, minden érdekességről havonta max. kétszeri alkalommal (Yes).




Vásárlás

Rengeteg termék közül válogathatsz, egyrészt a kereső segítségével, melyet az oldal közepén találsz,


vagy választhatsz a kereső két oldalán levő kategóriák szerint:

Brand names - gyártók

Products - termék-kategóriák
- Supplemets - táplálék-kiegészítők
- Bath & Beauty - kozmetikumok
- Grocery - élelmiszerek
- Sports - termékek sportolóknak
- Kids & Babies - termékek gyermekeknek
- Healthy Home - háztartási tisztító- és mosószerek
- Pets - termékek háziállatoknak

Conditions - egészségi állapotok szerinti csoportosítás (Egészségi állapotok szerinti termékcsoportok az iHerb-en)

Választhatsz továbbá kis kiszerelésű, "próba"-termékeket a felső sor Trials menüpontból, a legkeresettebb termékekből (Best Sellers), az újdonságokból (New), és az ingyenes termékmintákból (Freebies) is. 

Egy-egy termék oldalán a termék leírása (Description) mellett érdemes tájékozódni a javasolt felhasználási, szedési módról (Suggested Use), a fő összetevőkről (Supplement Facts), a kiegészítő anyagokról (Other Ingredients), figyelmeztetésekről (Warnings). Érdemes megnézni a termék lejárati idejét (Expiration Date), illetve más felhasználók tapasztalatait (reviews) az adott termékkel kapcsolatban.

Ha megvan a kiszemelt termék, akkor az
gombbal teheted be a kiválasztott terméket a kosaradba, vagy ha még most nem szeretnéd megvásárolni, de később valószínűleg igen, akkor a 
gombbal a kívánságlistádra teheted. Ez utóbbi lista bármelyik későbbi bejelentkezésedkor is rendelkezésedre áll.

A termékek kiválogatása után, vagy akár közben is a jobb felső sarokban a View Cart-ra kattintva lehet a Kosaradat megtekinteni. Ha valamit mégsem szeretnél megvásárolni, az utolsó (Remove) oszlopban levő piros keresztre, majd az Update (Frissítés) gombra kattintva tudod törölni.

Minden vásárló, aki először vásárol az iHerb oldalon, 10 USD kedvezményt kap a YUR555 kód beírásával, illetve 5 USD-t, ha 40 USD alatt van a rendelési összeg.  Ezt a kódot a bevásárló Kosár alsó sorába kell beírni abban az esetben, ha az automatikusan nem töltődne ki, pl.: 



Az Update (Frissítés) gombra kattintva azonnal levonásra kerül 10 USD:



Szállítás

Válaszd ki az országot, ahová szállíttatni szeretnéd a kiválasztott termékeket, majd nyomd meg a Calculate (Szállítási költség számítás) gombot. 3 lehetőség közül választhatsz: 



Nemzetközi postai küldeményként csak 1814 g alatti össztömegű és 80 USD érték alatti csomagokat szállítanak. Előnye, hogy ez a legolcsóbb, hátránya, hogy nem lehet a csomagot nyomonkövetni, és a szállítási idő kb. 7-20 nap között van attól függően, hogy rendelésed mennyire van közel valamelyik akcióhoz, vagy ünnephez. 
A futárszolgálatokkal történő szállíttatás drágább, viszont nyomonkövethető a csomag.

A szállítás kiválasztását a szállító cég melletti Select & Checkout gombbal teheted meg. A szállítással kapcsolatos korábbi észrevételek a  Szeretnél magadnak kedvező áron étrend-kiegészítőt vásárolni? cikkünknél is megtalálhatóak.

A megjelenő ablakban kell megadnod a szállítási címet: Keresztneved (First Name), Vezetékneved (Last name), utca és házszám adatokat (Address Line 1 és 2), várost (City), országot (State/Region), irányítószámot (ZIP/Postal Code), telefonszámot (Telephone number).

A Continue (Folytatás) gomb megnyomása után kell megadni a bankkártya adatokat: bankkártya száma (Credit Card Number), lejárat idő (Expiration Date), kártyatulajdonos neve (Cardholder's name), és a kártya hátoldalán, az aláírás utáni legutolsó 3 szemjegyet (CVV2 code).

A Continue (Folytatás) után ellenőrizhetsz le mindent, és innen kiindulva még bármit megváltoztathatsz. A megvásárolni kívánt terméket, a szállítási címet, bankkártya adatokat, stb. 
Ha minden rendben van, a Place Order (Rendelés leadása) gombbal véglegesítheted a vásárlást.

Regisztrált email címedre azonnal kapni fogsz egy levelet a rendelésed létrejöttéről. Hétköznap néhány órán belül kapsz egy újabb levelet, melyben értesítenek a csomag kiszállításáról. Ha futárszolgálattal történő szállítást kértél, akkor a levél a csomag azonosító számát is tartalmazza, így nyomon tudod követni, hogy csomagod éppen hol tart.

Nincsenek megjegyzések