Friss

Szeretnél magadnak kedvező áron étrend-kiegészítőt vásárolni?

Te is egy világszínvonalú online áruházat keresel, amely széles választékát kínálja a jól ismert természetes étrend-kiegészítőknek vagy természetes gyógynövényeknek? És szeretnél kedvezményeket? Úgy találtam, hogy az iHerb webáruház (a YUR555 kuponkóddal) tökéletes megoldás, ha táplálék-kiegészítőt szeretnél vásárolni bárhol a világon , mert az árak meglehetősen olcsóak, a legversenyképesebbek online és szinte bármelyik országba szállítanak
Rendelj saját magadnak természetes táplálék-kiegészítőt az iHerb -től! Hidd el, kevesebbe fog kerülni, mintha kedvenc természetes vagy "bio" boltodban vásárolnál otthonod közelében!

Az iHerb a # 1 Online táplálék-kiegészítő webáruház a ConsumerLab.com 2008, 2009, 2010 és 2011 felmérése szerint. Az iHerb több mint 16.000 terméket és 600 márkát képvisel.

Tehát, ha a legjobb áron szeretnél vásárolni természetes táplálék-kiegészítőt, kattints ide - iHerb.com ! Ha a YUR555 kuponkódot is használod , 5 $ kedvezményt kapsz az első megrendelésből, ÉS további pénzt takaríthatsz meg, ha visszatérő vásárlóvá válsz, PLUSZ az aktuális kedvezménytől függően további kedvezményekben részesülhetsz:
  • ingyenes szállítás a megrendelésekre (akár nemzetközi) ha vásárlásod több mint 40 $, és / vagy
  • szállítás a rendelési napon és / vagy,
  • ingyenes minták és ajándékok és / vagy,
  • további 6-10-12-14% kedvezmény, a rendelés értékétől függően, és / vagy így tovább!

Itt találod az iHerb által képviselt gyártókat, a termékeket, azok rövid leírását és a felhasználók tapasztalatait. Kedvencem a New Chapter és a Garden of Life .

Használd a YUR555 iHerb kedvezmény vagy kuponkódot (vagy ingyenes kód, Promo Ajánlat, promóciós kód, vagy iHerb Árengedmény, pénz kuponkód, ajánlat, ajandékutalvány, Promo Code, ingyenes szállítás kód és az online nyomtatható kupon – kinek mi tetszik) , ha online vásárolsz az iHerb honlapján . Könnyen takaríthatsz meg pénzt és időt a YUR555 kuponkóddal az iHerb.com-on.


És ha még egyik fenti linkre sem kattintottál, itt van még 10 ok, hogy miért az iHerb-nél vásárolj (Kérlek, kattints a kiemelt sorokra, ha további információt szeretnél):

Mennyiségi kedvezmények a legnagyobb nevű gyártóktól, folyamatosan visszatérő akciók az összes termékvonalon - beleértve a kiváló minőségű táplálék-kiegészítőket, természetes gyógynövényeket, fürdőszobai és a szépségápolási termékeket , a sport-táplálék-kiegészítőket és egyebeket. Egyszerű megrendelés, szállítás és ügyfélszolgálat. Az iHerb árak jellemzően 30-40%-kal kedvezőbbek.

Széles választék minőségi márkákból: 360.000 négyzetláb (33.445 négyzetméteres) légkondicionált raktár, 24.000 tétel.

Egyszerű a megrendelési folyamat és az újrarendelés.

4. Garancia a frissességre
Az iHerb mutatja a termékek lejárati idejét.

Élő ügyfélszolgálat chat-en és e-mail-en. Király!

A személyes adatok 100%-os biztonságban vannak.

Gyors nemzetközi szállítás a világ minden tájára.

8. Jutalmazási program
Az iHerb a vásárlóknak adja vissza a hirdetési díjat.


10. Egy környezetbarátabb útja a vásárlásnak
Az iHerb 100%-osan újrahasznosított papírt használ fel.


Eredeti szöveg: Buy natural herbal supplements from iHerb - cheaper. Translated with translate.google.com.


Mivel érdekes információkat tartalmaznak, a magyar nyelvű, korábbi megjegyzéseket itt olvashatod eredetiben, de azért ide is átmásoltuk:



Anonymous said...
Hello Kyu!
Köszi a kódot, tényleg kaptam kedvezményt a rendelésből. És teljesen meglepődtem, hogy milyen gyorsan ideért a csomag amerikából budapestre! Kedd este feladtam a rendelést, és pénteken már szállította is a DHL! Még így soha nem rendeltem, de jó volt látni a csomagkövetésnél, ahogy egyre közelebb kerül hozzám. Köszi, Ildi Budapestről
April 24, 2011  

Kyu said...
Örülök, hogy segíteni tudtam Neked! Sokan nem hiszik el, hogy sokkal egyszerűbb és olcsóbb megrendelni akár külföldről is saját magunknak azt, amit szeretnénk.
April 27, 2011  

Anonymous said...
Kyu!
Köszönjük a segítséget, nagyon sokat segítettél abban, hogy ne háromszoros áron kelljen egyes termékeket megvásárolni Magyarországon az MLM rendszeren keresztül.
Üdv.: vb
May 16, 2011  

Bolya said...
Hello! Egy New Chapter terméket szeretnék megrendelni (Stress support multi 180x). Meg is találtam a webáruházban. Megrendelni nem mertem, kevésbé tudok angolul. Tudnál abban segíteni, hogy megírod a vásárlás költségeit, ha csak ezt a terméket szeretném megvenni egy budapesti címre? A másik problémám, hogy elkérik a fizetésnél a bankszámla adataimat. Nem veszélyes ez? Nem lehet máshogyan fizetni? Köszönöm válaszodat. Viki
May 20, 2011  

Kyu said...
Viki! Hamarosan összeírok egy új bejegyzést a rendelés folyamatáról, türelmedet kérem!
Egyébként sokat vásárolok interneten, de nem volt még probléma a kártya adatokkal. Ha jónevű, ismert, nagy cégektől vásárolsz, szerintem nincs probléma.
Bővebb infókérés esetén írd meg az email címedet (természetesen nem jelenítem meg)!
Egyébként a Stress support multi 180x Budapestre szállítási költsége ~21 USD DHL-lel, levélként 4 USD, de ha már rendelsz, legalább egy Wholemega-val együtt rendeld meg, a kettő együtt szenzációs áron lesz, meglátod!
May 27, 2011  

Anonymous said...
A terméket tedd be a kosaradba, beírod a kuponkódot (YUR555 - ha akarsz 5 USD kedvezményt), megadod a célországot, rákattintasz a szállítási költség kalkulációra, és kiválasztod, hogy melyik cég hozza neked házhoz. Én eddig a DHL-t próbáltam, mert nyomonkövethető, hogy hol tart éppen a csomag, ezáltal biztosabbnak tűnik. De éppen most van úton az első csomagom simán levélként, kíváncsi vagyok én is, hogy hogyan érkezik meg. Szóval kifizeted kártyával, majd amikor közeledik hozzád a csomag, a DHL SMS-t küld a megadott telefonszámodra, hogy hová küldhet neked értesítő email levelet. Vissza kell küldeni egy kinyomtatott, majd aláírt papírt, aztán kiszállításkor kifizetni az áfát, és ha kb. 200 USD (valójában átszámolva 150 Euro) felett rendeltél szállítási költséggel együtt számolva, akkor a vámot is (12,8%).
Nekem legalábbis így működött, másvalakinek?
Üdv, Ildi Budapestről
May 27, 2011  

Anonymous said...
Köszönöm a segítséget! Végül, is még aznap megrendeltem a DHL-lel, mert sikerült rájönnöm magamtól, azóta már meg is kaptam a terméket, és nagyon jó! Igaz, most nem rendeltem mellé mást, de legközelebb lehet, hogy több terméket kérek, az jobban megéri. Végeredményben így is kb. 6500 Ft-tal kevesebbet fizettem így, mintha a természetgyóyászon keresztül rendeltem volna meg...
Viki (Budapest)
June 04, 2011  

Anonymous said...
Hello Mindenki!
Közben megérkezett az International Airmail-lel küldött csomagom, teljesen rendben volt, igaz, nem érkezett olyan gyorsan, mint a DHL-lel, néhány plusz napot kellett még várni. Viszont kereken 2USD volt a szállítási költség, és nem járta meg a vámhivatalt, hanem a postás a kezembe adta. Tehát az előző megjegyzésemben leírt költségek elmaradtak. Azért ez így elég jó vétel volt!!!
Üdv, Ildi
June 09, 2011  








12 megjegyzés:

  1. Szia!

    Szeretnék rendelni néhány terméket és az a kérdésem, hogy a végösszeget itt is érdemes figyelni az Áfa+vám miatt vagy valamiért, ha innen érkezik esetleg ez megúszható? Valaki írta fent, hogy ő megkapta kerülőút nélkül. Én legutóbb az ebay-ről rendeltem és sajnos a New Chapter termékek egy része Uniós országból már nem szerezhető be, így bár ideért 3 nap alatt Amerikából, a vámhivatalból több, mint két hét után kaptam meg, ahol áfát kellett még rá fizetnem. szóval próbáljak a még áfamentes összeghatáron belül maradni a rendelésemmel?

    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. Móni!

    Ha 2-3 terméket rendelsz, és olcsón meg akarod úszni, válaszd a sima levélként küldést! A szállítási költség néhány usd, de csak max 80 usd rendelési értékig, és/vagy max 1814 g tömegű csomagig. Útvonalkövetés nincs, a postás házhoz hozza, de már nem kell neki fizetni semmit. Csak átveszed és boldog vagy!
    Ha többet rendelsz, akkor érdemes DHL-el hozatni. Átvételkor az áfát kell fizetni. Ha még többet rendelsz (szállítási kts-el együtt kb. 200 usd felett), akkor még a vámot is fizetni kell.
    Vannak akciós napok, amikor a szállítás is kedvezőbb. Számold át a variációkat, mikor, mennyit, mit érdemes!

    Z.-N. Peti

    VálaszTörlés
  3. Sokat segített a blogod + Z.N.Peti hozzászólása! Köszi!
    Adnám fel az első rendelést, 3 cucc 51$, amikor is látom hogy nem engedi az Airmail-t, hát persze túlléptem a súlyhatárt. -viszont ha a másik 2 szállítási módot választanám akkor majdnem annyi a száll.költség mint maga a 3cucc! Így 1et kivettem a kosárból, sőt a blogodnak köszönhetően felfigyeltem a Specials menüpontra, ahol a legnagyobb kedvezmények találhatók, és így 1 termék még le is cserélődött!:) A kosárba került egyiken 10% a másikon 70% kedvezmény volt! Köszi!
    Jól látom hogy érdemes többször kis csomagokat rendelni(max.80$+max.1814g)? -és akkor Airmail+4-6$-os száll.költség.
    Kérdésem még hogy ha feladtál egy ilyen 1814g alatti csomagot, utána egyből rendelhető egy másik vagy várni kell pár napot? - esetleg az előző kézbesítéséig?
    Köszi
    Kevin

    VálaszTörlés
  4. Kedves Kevin!
    Megmondom őszintén, nem próbáltam még több csomagot rendelni egyszerre, de jó a kérdés, aki olvassa ezt a blogot, milyen tapasztalatai vannak?

    Szerintem egyébként ez egy akkora nagy (és szuper jó) webáruház (iHerb képek), és minden rendelésnek külön azonosítója van, tehát gondolom elvileg nincs akadálya a többszörös rendelésnek.
    Kyu

    VálaszTörlés
  5. Szia!

    Informatikus vagyok, elvi okok miatt még életemben nem vásároltam interneten. Létrehoztam egy bankszámlát, majd oda fogok pakolgatni pénzt, mindig annyit (plusz egy kicsit), amennyi éppen kelleni fog.
    A kérdéseim:
    - hogyan tudják levenni a zsét a számláról? Nem kell ehhez vmi engedély a banktól?
    - Vámot kell -e fizetni, vagy valamilyen másik adónemet?


    Köszi,
    Lasso

    VálaszTörlés
  6. Hello Lasso,
    Gondolom direkt olyan számlát nyitsz, ami internetes fizetésre való, 1 Ft mindig a vásárlási keret, és csak a vásárlásod előtt emeled fel mondjuk 1 napra a keretet. Nyilván ehhez jár egy virtuális bankkártya, aminek meg kell adnod a számát, a lejárati idejét, és a hátoldali 3 jegyű számot vásárláskor. Ezzel az adatokkal az iherb kér az adott összegről egy "lefoglalást" a rendeléskor, és csak akkor vonja le az összeget, amikor a futárnak, postásnak, stb. átadja a csomagot.
    A vám, adó kérdésekben az előző hozzászólások elolvasását javaslom.
    Üdv, Kyu

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok.
    Sikerült rávennem magam, hogy én is rendeljek az IHERB-től, de sajnos nagyon pórul jártam. 75$ értékben rendeltem International Airmaillel aug 15-én és a mai napig nem kaptam a pénzemért semmit. Kértem kártérítést az IHERB-től, persze lepattintottak. A postán próbáltam kideríteni, hogy egyáltalán Magyarországra beérkezett a csomagom, de ők is lepattintottak, hogy mivel nem ajánlott a csomag semmi infót nem tudnak mondani. Esetleg valakinek volt már ilyen jellegű problémája? Nem hiszem el, hogy a postán nem lehet megtudni, hogy bejött-e hozzájuk egy ilyen csomag vagy sem. Így jártam. Senkinek nem ajánlom az ilyen jellegű rendelést.

    VálaszTörlés
  8. Viziboci!
    Bár gondolom ez már nem segít, de nem írtad a címedet véletlenül ékezetes betűkkel? Én a Kökény utcában lakom, és írtam ékezettel is, meg (szerencsére) ékezet nélkül is, de a csomagon a Kökény valahogy így nézett ki: Keg91kfa6ny. Lehet, ha nem írom ékezet nélkül (is), én sem kaptam volna meg a csomagom.
    Egyébként most jött a napokban egy levél az iHerb-től, hogy csökkentették a DHL szállítási árakat. Most még jobban érdemes átszámoltatni a variációkat a szállításra.
    N.B.

    VálaszTörlés
  9. Szia. ha 70-80 dollár értékben rendelek, melyik szállítási módot érdemes választanom?

    VálaszTörlés
  10. Kedves András!
    Bocsánat a késői válaszért, azóta már lehet, hogy rendeltél is. Ha mégsem, akkor 4 USD dijért (max. 80 USD rendelési értékig, és/vagy 1814 g tömegig) lehet a legegyszerűbben, de nem nyomonkövethetően szállittatni. 10 USD-ért (max. 80 USD rendelési értékig, és/vagy 2720 g tömegig) már nyomonkövethetőséget kapsz. Ezeket mind a posta kézbesiti.
    DHL-es szolgáltatás kb. 15 USD-ért kérhető, de a rendelésed feladásakor jelöld be az országot, és a Te csomagodra személyre szabottan kiirja a rendszer a szállitási dijakat!

    Jó egészséget!

    VálaszTörlés
  11. Üdv!

    Szeretnék New Chapter termékeket rendelni, de sajnos minden terméknél ezt a leírást kapom:
    At this time, due to regulations, this item is not allowed to be shipped to your region.

    Van erre valami megoldás?

    VálaszTörlés
  12. Kedves Érdeklődő!

    A New Chapter-rel kapcsolatban ez az infó:

    Due to a request by New Chapter, and also because of export issues, starting Thursday, December 5th, no online store -- including iHerb -- will be allowed to sell this brand to international destinations.

    Meanwhile, we will try to open up our international market to this brand for a brief period every 6 months. Please make sure you are subscribed to our email newsletter.

    VálaszTörlés